Als minderjarige ben je in loondienst bij JAM! wat betekent dat je je niet hoeft in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Je ontvangt je bonus per order en je referrals samen met je betaling (twee keer per maand; in het begin en halverwege de maand). Je kan contact opnemen met [email protected] voor alle vragen over je contract en je betalingen.

Op het moment dat je 18 jaar wordt, eindigt jouw contract met JAM! automatisch. Wil je blijven werken met Deliveroo? Meld je dan aan via www.deliveroo.nl/apply.Je krijgt per uur betaald. Naast je uurloon kan je een bonus per order verdienen. Je verdient deze bonus op het moment dat je meer orders doet dan het totaal aantal uren gewerkt op die dag.

Dit betekent dat als je drie uur hebt gewerkt en vier orders hebt gedaan, je een bonus per order van €1 ontvangt. Als je vijf orders hebt gedaan, dan ontvang je een totale bonus van €2.

Het kan wel eens voorkomen dat je in een uur geen bestellingen ontvangt. In dat geval krijg je natuurlijk gewoon betaald voor dat uur.We werken met twee betalingsperiodes van ongeveer twee weken (1e tot 15e v/d maand; 16e tot het eind van de maand). Maximaal twee dagen later kan je het geld op je bankrekening verwachten (weekenddagen niet meegerekend).Bekijk hier de video om alles te leren over het boeken van sessies.

 Je ontvangt een tas in bruikleen. Met de unieke link die je in je mail ontvangen hebt kan je andere gear bestellen.Zeker weten! Voor elke vriend(in) die je aandraagt, ontvang je €200 en je vriend €100 op voorwaarde dat je unieke code is gebruikt en 30 orders door je vriend(in) zijn bezorgd.Het staat je als rider geheel vrij om met vakantie te gaan of voor een periode niet met ons te werken: zo vaak en wanneer je maar wil! Je hoeft het ons dus niet te laten weten als er ertussenuit gaat.

Geniet van je vrije tijd!